Одлука за највисоки цени во трговија на мало

Одлука за највисоки цени во трговија на мало

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

овие теми ќе бидат вклучени како теми во претстојното КПУ закажано за 27.09.2023 година (webinar) и на 28-29.09.2023 година во Магнолија Ресорт Пониква.

Прочитај повеќе

КПУ 3/2023 СЕМИНАР ВО ПОНИКВА ОД 28 ДО 29.09.2023 ГОДИНА

СФИД ДОО Скопје друштво со одобрение за спроведување на КПУ под надзор на ИСОС на 28 и 29.09.2023 година, спроведува КПУ (8 часа) согласно времената програма за Континуирано професионало усовршување за 2023 година со следните теми:

Прочитај повеќе