ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ДДВ СЛУЖБЕН ВЕСНИК 57/2022-12.03.2022

ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ДДВ СЛУЖБЕН ВЕСНИК 57/2022-12.03.2022

Прочитај повеќе

ЗАКЛУЧНО ДО 31.12.2021 ГОДИНА - ПРЕСТАНУВА ДА ВАЖИ ПРОДОЛЖЕНИОТ РОК ЗА ПЛАЌАЊЕ НА ДДВ

ЗАКЛУЧНО ДО 31.12.2021 ГОДИНА - ПРЕСТАНУВА ДА ВАЖИ ПРОДОЛЖЕНИОТ РОК ЗА ПЛАЌАЊЕ НА ДДВ

Прочитај повеќе