контактлинковимапа    

Чедомир Миндеровиќ 29
Скопје, Република Македонија
Tел. 02 32 37 066; 32 16 247
kontakt@sfid.mk
За СФИД   Показатели   Пресметки   Прописи   Обрасци   Семинари   Публикации   Прашања
 
03.03.2015
Makedonski Title
Зачленете се за бесплатниот E-информатор на СФИД и најновите финансиски информации ќе ги добиете директно на вашата e-mail адреса:

   Зачлени сеЗакон за вршење сметководствени работи од 26.07.2012 година

ДДВ-04 со можност за пополнување во ПДФ образецот

Споредбена табела на стари и нови шифри на дејност
    By Semos Multimedia © СФИД, 2007

Почетна страна